Ga naar de inhoud

Profielfoto fotoshoot

  • door
Portretfoto Anja

DE AANVRAAG

We kregen de volgende aanvraag binnen van Anja:

“Ik zou graag wat foto’s willen laten maken die ik kan gebruiken voor een profiel die ik kan gebruiken voor social media. Goede foto’s zijn namelijk heel erg belangrijk bij dit medium. Bij voorkeur foto buiten/ natuur/ gebouw/park/water.”

Omdat het maken van een portret altijd leuk om te doen is, en we er altijd wel een geschikte fotograaf voor kunnen vinden, hebben we contact opgenomen. Vaak is er veel heen en weer gemail nodig voordat de eerste afspraak staat, maar we hebben een datum kunnen prikken.


FOTOSHOOT BUITEN

Anja gaf een duidelijke voorkeur aan voor een portretfoto buiten en wilde niet een te strak omlijnde foto hebben, het moest ontspannen zijn en niet al te gemaakt. Op de dag van de fotoshoot was het mooi weer, maar er stond wel een beetje wind. Voor de fotograaf leuk om haar haren te zien wapperen, alhoewel de modellen vaak een andere mening zijn toebedaan.. 🙂 Vaak proberen we rekening te houden met de locatie, zodat model als fotograaf niet te ver hoeven te rijden. Mocht dit toch niet lukken, dan kunnen we een kilometer vergoeding rekenen. Dat was in dit geval niet nodig en werd de fotoshoot in Gorinchem geschoten .


TYPE FOTOGRAAF

Het verzoek van Anja zetten we uit in onze fotografen kring en we zien dan welke reaktie we hier intern op krijgen. In dit geval reageerde een mannelijke fotograaf die ervaring had met portretten maken.

RESULTAAT

Zowel Anja als de fotograaf zijn blij met het resultaat. Het doel om een ontspannen portret foto te maken in de natuur is goed gelukt. Inmiddels heeft Anja de foto’s in gebruik.

TOT SLOT

Omdat de (hobby)fotografen vaak dit naast hun dagelijks werk doen, kunnen de tijden oplopen voor de oplevering van de foto’s. Hou in de regel rekening met zo’n twee tot vier weken. 

Je krijgt bij oplevering een email met een link naar een beveiligd gedeelte van de website, waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden. 

Ook benieuwd of wij graag met jouw aanvraag aan de slag gaan? Stuur dan jouw aanvraag in, dan hoor je snel genoeg van ons! In de regel komen we niet op verjaardagen en feestjes, maar zijn we vooral in portret en fotoshoots zoals van Anja geinteresseerd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *