Ga naar de inhoud

Zwangerschaps fotoshoot

  • door
Zwangerschaps fotografie

We kregen in de lente een leuke aanvraag binnen van Juliana, een braziliaanse vrouw die inmiddels helemaal gesettled is met haar Nederlandse man in Den Haag. Samen hebben ze al een dochtertje en zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. 

“Hi, I am 37 weeks pregnant and I would love to have some pictures from this moment. It is my second pregnancy and I have a almost 4 years old little girl who is really happy with the coming baby… “

Nadat we wat heen en weer hadden gemaild en een geschikte fotograaf hadden gevonden en een geschikte datum, was het moment dan daar. Wat een hartelijke ontvangst en leuk om een keer een zwangerschap fotoshoot te doen!

Met een leeftijd van 4 jaar zou het snel werken worden dachten we, maar hun dochter werkte erg goed mee en we hebben in hun huis diverse plekjes opgezocht om verschillende settings te proberen. Bij elkaar ben je al snel een uur bezig en is het noodzaak om wat rust in de foto te krijgen. Uiteindelijk hebben we in de woonkamer, in de slaapkamer en beneden in de hal een serie mooie foto’s kunnen maken. 

Daarnaast zijn we nog naar buiten gegaan, om in een park in de buurt een paar foto’s van het gezin te maken. Bij elkaar zijn we zo’n 2 uur bezig geweest en konden de foto’s binnen een paar weken worden aangeleverd. Bij deze fotoshoot zijn geen extra lampen of studio gebruikt, alles is met natuurlijk licht geschoten in hun eigen, bekende omgeving.

Omdat de fotografen vaak dit naast hun dagelijks werk doen, kunnen de tijden oplopen voor de oplevering van de foto’s. Hou in de regel rekening met zo’n vier weken. 

Je krijgt bij oplevering een email met een link naar een beveiligd gedeelte van de website, waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden. 

Ook benieuwd of wij graag met jouw aanvraag aan de slag gaan? Stuur dan jouw aanvraag in, dan hoor je snel genoeg van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *