UITLEG

Dat kan toch helemaal niet? Wat is het addertje onder het gras? Volkomen normale gedachten, maak je geen zorgen :) We zijn een groepje hobbyfotografen die graag mooie foto's willen maken. Na de familie, huisdieren en de lokale sportclub op de foto te hebben gezet, willen we graag wat meer uitdaging. Denk jij dat je een leuke opdracht hebt? Lees hieronder hoe we te werk gaan en wat we van jou verwachten.

Hoe gaan wij te werk?
 

BINNEN 24 UUR ANTWOORD

Natuurlijk is het logisch dat je snel een antwoord op je aanvraag krijgt. Vandaag de dag is het ook normaal om snel een reaktie op je vragen te krijgen. Dat vinden wij ook en daarom de belofte dat je ten eerste altijd een reaktie krijgt op je aanvraag én binnen 24 uur.

VOORKOM TELEURSTELLING

Zorg ervoor dat je je aanvraag zo helder en duidelijk mogelijk omschrijft. Niets is minder leuk dan een afwijzing te krijgen op je aanvraag omdat we ‘m niet helemaal begrepen. Is jouw aanvraag wel in behandeling genomen? Hou er dan rekening mee dat we met beginnende fotografen werken.

GEGARANDEERDE INZET

Gratisfotograaf.nl werkt met enthousiaste fotografen, die graag willen leren en daar de tijd voor nemen. Daarnaast zijn zij net zo blij als jij om deze foto’s te gebruiken en op te nemen in hun portfolio. Zij gaan er ook vanuit dat jij je volledig inzet om een succesvolle fotoshoot te behalen.

GEEN KOSTEN

Het concept van deze website is helder; een win-win situatie voor zowel jou als opdrachtgever en voor de fotograaf zelf. Deze maakt een selectie van de foto’s en zal aangeven of hij deze ook voor zijn/haar eigen site zou willen gebruiken. Jij hebt geen kosten en de fotograaf heeft een portfolio uitbreiding.


En na de aanvraag...

Nadat je de aanvraag hebt ingediend lopen we een aantal stappen af,  deze hebben we voor jouw gemak even helder puntsgewijs neergezet, makkelijk.

 

Als de aanvraag BIJ ons binnen is…
 

1. COMMUNICATIE

  • We behandelen jouw aanvraag en kijken of deze geschikt is om uit te voeren.
  • Indien nodig nemen we nog even contact met je op om de opdracht te verduidelijken.
  • Als er een geschikte fotograaf beschikbaar is, prikken we een datum en tijd.
  • Tijdens de fotoshoot is er genoeg tijd om je wensen met de fotograaf te bespreken.

2. DOORLOOPTIJD

  • Zorg dat je zo compleet mogelijk bent in je aanvraag, dat komt de doorlooptijd ten goede.
  • Mocht, om welke reden dan ook, de fotoshoot niet doorgaan, dan maken we een nieuwe afspraak.
  • Een fotoshoot neemt ongeveer 2 uur tijd in beslag, hou hier rekening mee.
  • Na de fotoshoot zullen de foto’s in de regel binnen 1 a 2 weken digitaal worden aangeleverd.
Via google kwam ik terecht bij gratisfotograaf.nl en heb een overtuigende aanvraag ingediend; binnen 3 weken had ik een fotoshoot achter de rug en echt héle mooie foto’s. Ik kan het iedereen aanraden!